همه چیز درباره دکوراسیون داخلی

خرید مقایسه و تحقیق درباره دکور داخلی منازل و سازمان ها

همه چیز درباره دکوراسیون داخلی

خرید مقایسه و تحقیق درباره دکور داخلی منازل و سازمان ها

پارکت چوبی برای چه مکان هایی مناسب است؟

پارکت چوبی

چوب های رایج در ساخت پارکت عبارتند از: بلوط، گردو، گیلاس، افرا و بعضی اوقات ماهون و از چوب های دیگر در تولید پار کت های گرانقیمت تر نیز استفاده می شود. شما باید قبل از هرچیز تصمیم بگیرید که از کدام نوع این محصول می خواهید استفاده کنید کفپوش پارکت جامد یا مهندسی. کفپوش پارکت جامد از تکه های چوب طبیعی به شکل الوار ساخته شده است و پارکت مهندسی از لایه های چوب سخت در لایه بالایی تولید می شود. ناگفته نماند که انتخاب نوع جامد یا مهندسی تفاوتی در ظاهر کفپوش ایجاد نمی کند. قطعات پارکت را به صورت های مختلف مانند جناغیف آجری، شطرنجی و ... در کنار هم قرار می دهند تا کف ساختمان پوشیده شود. امروزه کف پوش های جدید با مواد ام دی اف تولید می شوند و با نام پارکت در بازار عرضه می شوند که در ادامه در مورد این نوع از پارکت لمینت توضیح خواهیم داد. parquet ها در اندازه و ابعاد مختلف مانند 49*7 و 100*10 سانتیمتر وجود دارند . در نصب پارکت ها از چسب های مخصوص و پوشش های لاک و رنگ که هیچ فضایی را برای فعالیت موریانه و خوردگی ندارد استفاده می شود. به علت اینکه در ساختار پارکت ها از چوب استفاده شده است نباید در مجاورت با رطوبت و آب باشد اما با توجه به استفاده از لاک و رنگ و روغن در برابر رطوبت و آب مقاوم است.

پارکت چوبی برای چه مکان هایی مناسب است؟

پارکت چوبی در انواع محل ها مانند منزل و محل کار و محوطه های داخلی مورد استفاده قرار می گیرد و کف با توجه به عمر 50 ساله پار کت های چوبی، اولین انتخاب هر خانواده برای دکوراسیون کف ساختمان است. از انجایی که چوب دوام زیادی دارد برای مکان های پررفت و آمد بسیار کاربردی است.

ویژگی های پارکت چوبی

1 – دوام و استحکام و پایداری از ویژگی های اصلی این پار کت است. استفاده از چوب خیال شما را در کیفیت کف ساختمان راحت می کند. در صورتی که ساختمان بازسازی شود پارکت های چوبی بدون آسیب جدا می شوند. 2 – تمیز کردن پارکت چوبی بسیار ساده و با یک پارچه مرطوب امکانپذیر است. اگر لکه ای بر روی پارکت چوبی ایجاد شد می توانید از لکه برهای صنعتی مخصوص چوب استفاده کنید. 3 – استفاده از پارکت چوبی از رشد قارچ و کپک در کف منزل جلوگیری می کند. به دلیل مقاومت حرارتی پایین نیز یکی از گزینه های مناسب برای استفاده از کف هستند که باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود.

نصب پارکت چوبی

خریداران پارکت چوبی می توانند خودشان بدون هیچ کمکی از جانب نصاب نصب کنند. برای این کار لازم است که بخش های برش خورده parquet را آماده و روی زمین را کاملا با چسب مخصوص بپوشانید و چوب ها را به درازا در کنار یکدیگر بچینید و روی آنها را چهار بار سیلر یا درزگیر بزنید. پس از این مرحله زمانی که پارکت خشک شد دو دست ست نیم پلی استر بزنید تا رنگ و چوب سطح کار شفاف به نظر برسد. پلی استر موجب شفافیت پارکت می شود. می توانید قبل از نصب در زیر آن فوم سوپرسایلنت بگذارید تا هنگام راه رفتن صدا ندهد.

پارکت لمینت چیست؟

پارکت لمینت یک کفپوش مصنوعی است که در ظاهر شبیه به کفپوش چوبی یا سنگی می باشد. در واقع جایگزین کفپوش چوبی با قیمت پایین تر است. در واقع لمینت از مواد چوبی ساخته نشده است و از لایه های مصنوعی که لایه پایانی با طرح چوب می باشد درست شده است. برای محافظت بیشتر، لایه سطح گاهی اوقات می‌تواند دارای محافظ خراش نیز باشد. برخی از انواع کف‌پوش های لمینت حتی ضد آب هستند. کف‌پوش لمینت جایگزینی عالی برای کف‌پوش چوبی است.

ویژگی های لمینت

1 – لمینت ها به کف ساختمان چسبانده نمی شوند، بلکه توسط شیارهایی به نام کلیک که در کناره های کفپوش تعبیه شده اند، به صورت نر و ماده به یکدیگر قفل می شوند. این تکنیک باعث می گردد که کل کفپوشی که روی سطح بکاررفته مانند یک ساختار یکپارچه عمل کرده و بسیار محکمتر از پارکت چوبی سرجای خودثابت شوند. این در حالی است که هر قطعه از پار کتها جداگانه چسبانده شده و ممکن است قطعاتی اینجا و آنجا از کف جدا شوند. 2 – مزیت دیگر عدم استفاده از چسب و سالم ماندن کف ساختمان است.  اگر سعی کرده باشید پارکت های چسبانده شده روی کف را بردارید متوجه منظور ما خواهید شد. 3 – بازهم به علت عدم استفاده از چسب و وجود کلیک، سرعت نصب و اجرای لمینت بسیار بالاتر است. 4 – قبل از نصب پارکت لمینت ها مقداری از یک فوم مخصوص در زیر کار پهن می شود، این خود باعث می شود که پس از اجرای کامل، ترکیب فوم و لمینت مانند عایق حرارتی، برودتی و صوتی عمل کرده و از تبادل گرما و صدا با طبقه زیرین جلوگیری می کند. 5 – لمینت در مقابل آب بسیار مقاوم تر از پارکت های چوبی است که در معرض رطوبت باد می کنند. پارکت پارکت

نصب پارکت لمینت

پارکت لمینت بر روی هر سطح صاف قابل نصب است. اگر سطح زیرین لمینت ناصاف باشدف بعد از مدتی به کلیک لمینت ها آسیب می رسد و در نتیجه صدای آزاردهنده ای تولید خواهد شد.

آیا لمینت روی سرامیک قابل نصب است؟

اگر سرامیک شما در وضعیت خوبی باشد و همچنین، سرامیک محکم و صاف باشد نصاب قادر به نصب پارکت لمینت بر روی سرامیک شما است. یکی از مهمترین لوازمی که باید زمان خرید به آن توجه کرد "زیر لایه یا فوم سایلنت" است. فوم سایلنت باعث می شود هنگام قدم زدن روی لمینت، صدایی تولید نشود، خرید و نصب این فوم جزو لوازم جانبی ضروری می باشد.
چرا که اگر parquet را بدون فوم روی سرامیک و یا هر سطحی نصب کنید، هنگام قدم زدن روی لمینت یک صدای آزار دهنده تولید می شود.
بهتر است در ادامه بحث در مورد تفاوت های پارکت و لمینت توضیح دهیم تا شما بتوانید خرید بهتری داشته باشید.

تفاوت ظاهری پارکت و لمینت

دو محصول پارکت و لمینت از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به هم هستند، اما تفاوت بسیار زیادی در ساختار آنها وجود دارد که باعث شده هر کدام مزایا و معایب خود را داشته باشند. پارکت از 100 درصد چوب طبیعی ساخته شده است. لمینت یا به اصطلاح پارکت لمینت از fiberboard و یک طرح چاپ در روی آن ساخته شده است. در بالاترین لایه لمینت یک لایه مقاوم در برابر خش پذیری وجود دارد که لمینت را در برابر رطوبت و کثیفی محافظت می کند. همچنین یک لایه نیز در زیر لمینت وجود دارد که همان قابلیت لایه رویی را دارد. اما پارکت در مقابل رطوبت و آب بسیار آسیب پذیر است. parquet در اندازه های مختلفی وجود دارد و از چوبهای مختلفی استفاده می شود. بطور معمول هرتایل پارکت بسیار کوچکتر از پارکت لمینت است.

تفاوت پارکت چوبی و پارکت لمینت

پارکت در فرم های زینتی و موزاییکی در الگوهای خاصی ارائه می شود. برای ایجاد طرح های زیبا می توان آنها را به صورت هندسی و زاویه ای شکل داد. این نوع پارک در خانه های سلطنتی و مجلل به خصوص در خانه های اشرافی فرانسه مورد استفاده قرار می گرفته است.
تفاوت ظاهری این دو نوع کفپوش برای هرکس قابل تشخیص نیست، اما ظاهرا پارکت چوبی به دلیل استفاده از چوب طبیعی نمایی زنده تر و قابل احساس تر از پارکت لمینت دارد.
از تفاوت های این دو مورد با هم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  1. لمینت مقرون به صرفه تر و ارزانتر از پارکت است.
  2. نگهداری و تمیز کردن لمینت آسانتر است.
  3. پارکت سختی بالایی نسبت به لمینت دارد.
  4. لمینت ضایعات کمتر محیط زیستی دارد.
  5. دوام پار کت بالاتر از پارکت لمینت است.
  6. parquet زیبا و لوکس است و احساس زنده بودن را منتقل می کند.
  7. هردو بدون لغزش و سرخوردن هستند.
  8. لمینت در برابر خراش مقاوم تر است.
  9. هردو در برابر جریان آب مقاوم نیستند ولی لمینت کمی مقاوم تر است.
  10. تفاوت دیگر در قابلیت تعویض لمینت است.
  11. اگر قطعه ای از لمینت آسیب ببیند می توان به راحتی آن را تعویض کرد، در حالی که پارکت چنین قابلیتی ندارد.
  12. تنوع طرح در parquet به دلیل استفاده از چوب کمتر از لمینت است.
چنانچه بخواهیم در خصوص تفاوت ها بیشتر توضیح دهیم،پارکت لمینت ها تفاوت های زیادی با پارکت های چوبی دارند ، که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود: 1– لمینت ها به کف اتاق چسبانده نمی شوند ، بلکه توسط شیارهایی که به آنها کلیک گفته می شود و دور تا دور لمینت ها وجود دارد ، به صورت نر و ماده در یکدیگر قفل می شوند . افزایش سطح کار ، باعث بیشتر شدن وزن لمینت های در هم قفل شده می شود و همین وزن ، یکی از عوامل نگهدارنده لمینت ها بر روی کف بدون استفاده از چسب می باشد. عنوان مثال اگر کف اتاقی سنگفرش باشد و روی آن لمینت اجرا شود، اگر بنا به دلایلی بخواهیم پس از مدتی لمینت ها را جمع کنیم ، بدون اینکه کوچکترین آسیبی به سطح سنگ زیرین وارد شود ، می توانیم این کار را انجام دهیم. بدین ترتیب لمینت ها را می توان تا چندین بار پس از نصب جمع آوری و مجددا در محلی دیگر نصب کرد. ۳ – پارکت لمینت ها به علت فومی که قبل از نصب در زیر آنها پهن می شود ، پس از اجرای کامل ، تا حد زیادی از انتقال صدا به طبقه زیرین جلوگیری می کنند. ۴ – فوم زیر لمینت ها علاوه بر عایق صدا، عایق حرارت و برودت نیز می باشد. ۵ – لمینیت ها نسبت به آب بسیار مقاومتر از پارکت های چوبی قدیمی هستند. ۶ – لمینیت ها نسبت به اجسام نوک تیز بسیار مقاومتر از پارکت های قدیمی هستند. ۷ – سرعت نصب و اجرای لمینت بسیار بالاست . به طور میانگین یک واحد با مساحت ۱۰۰ متر مربع در یک روز الی یک روز و نیم اجرا می شود. ۸ – پس از نصب نیازی به ساب و لاک ندارد و همان لحظه که نصب به اتمام می رسد ، پس از نظافت ، می توان وسایل را روی آن چید. ۹ – بسیار مقرون به صرفه تر از دیگر مصالح ساختمانی مانند سنگ و سرامیک و … می باشد. پارکت لمینت (Parquet Laminate) بصورت کلی از چهار لایه تشکیل شده است. لایه اول که لایه رویی بی رنگ و مقاوم در برابر آب بوده، لایه دوم یک روکش چوب ملامینه با سطح استحکاک بالا، لایه سوم که بدنه پارکت لمینت می باشد از جنس اچ دی اف (HDF) و لایه چهارم که فیبر ملامینه ضد رطوبت می باشد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد